OVERHEAD DEUREN (SECTIONAALDEUREN)

De Sectionaaldeur kenmerkt zich door uitstekende warmte-isolerende en geluiddempende eigenschappen gecombineerd met modern vormgegeven microgeprofileerde panelen. Deze kwaliteiten geven de sectionaaldeur een ongekende allure. Er is een ruime keuze uit licht- en zichtelementen, het RAL-kleurenpalet is zeer uitgebreid en loopdeuren kunnen in of naast de sectionaaldeur worden geplaatst. De sectionaaldeuren voldoen volledig aan de norm EN13241-1 en hebben een TüV Nord toelating.
Een kwalitatief hoogwaardige sectionaaldeur die uitermate goed past in de modernste architectuur van utiliteitsgebouwen.

Eeftink Rensing  bedrijfsdeuren

Bedrijfsdeur met glassecties


Eeftink Rensing garagedeuren particulier

Dichte garageoverheaddeur voor particulieren


DSC 6428

Incl leveren en monteren van levelers.
deur Morssinkhof

Deuren met levelers.

ER Bedrijfsdeur Houtzagerij Kolkman01 eeftink rensing overheaddeuren

 

ALU-Sectionaaldeuren

De ALU-Sectionaaldeur kenmerkt zich door de typische veldindeling van het deurblad. De veldvullingen variëren van 0 – 100% transparantie en bieden tal van creatieve en functionele mogelijkheden. Combinaties met microgeprofileerde ISO-panelen behoren tot de mogelijkheden en plaatsen deze ALU-Sectionaaldeur op eenzame hoogte. Het RAL-kleurenpalet is zeer uitgebreid en loopdeuren kunnen in of naast de ALU-Sectionaaldeur worden geplaatst. Uitlijning van secties en velden op andere gevelelementen behoort tot de mogelijkheden. ALU-Sectionaaldeuren voldoen volledig aan de norm EN13241-1 en hebben een TüV Nord toelating.
Deze kwalitatief hoogwaardige sectionaaldeur past uitermate goed in de modernste architectuur van utiliteitsgebouwen.

ALU sectionaaldeuren zw

 

Aandrijving en bediening

Download hier de brochure.

AANDRIJVING
 

ISO-Sectionaaldeuren

Het ISO-Sectionaaldeurblad kenmerkt zich door uitstekende warmte-isolerende en geluiddempende eigenschappen gecombineerd met modern vormgegeven microgeprofileerde panelen. Deze kwaliteiten geven de ISO-Sectionaaldeur een ongekende allure. Er is een ruime keuze uit licht- en zichtelementen, het RAL-kleurenpalet is zeer uitgebreid en loopdeuren kunnen in of naast de ISO-Sectionaaldeur worden geplaatst. De ISO-Sectionaaldeuren voldoen volledig aan de norm EN13241-1 en hebben een TüV Nord toelating.
Een kwalitatief hoogwaardige sectionaaldeur die uitermate goed past in de modernste architectuur van utiliteitsgebouwen.

ISO sectionaaldeuren zw

 

Kleurenpalet

Sectionaal garagedeuren

Het sectionaalgaragedeurblad kenmerkt zich door uitstekende warmte-isolerende en geluiddempende eigenschappen gecombineerd met modern vormgegeven microgeprofileerde panelen. Deze kwaliteiten geven de sectionaalgaragedeur een ongekende allure. Er is een ruime keuze uit licht- en zichtelementen en het RAL-kleurenpalet is zeer uitgebreid. De Sectionaalgaragedeuren voldoen volledig aan de norm EN13241-1.
Deze kwalitatief hoogwaardige sectionaalgaragedeur komt uitermate goed tot zijn recht in de moderne ontwerpen voor de woningbouw.

Sectionaal garagedeuren zw
 

Snelloopdeuren

Als toonaangevende producent van kwalitatief hoogstaande sectionaaldeuren mogen snelloopdeuren ook niet ontbreken. Geheel volgens ons motto "kwaliteit en stipte levering in één hand" kennen wij ook bij onze snellopende kwaliteitsdeuren geen compromissen. Voor binnen en buiten zijn bij iedere toepassing op maat gesneden deurconcepten verkrijgbaar. De klassieke buitendeur SRS50 is aantrekkelijk vanwege de contactvrije oproltechniek waardoor de deur pijlsnel en met een exacte, bijna geluidloze beweging wordt geopend. Visueel karakteristiek is hierbij het aluminiumdeurblad met zijn gladde oppervlak als uitdrukking van modern industrieel design.
De flexibele snelloopdeuren SRF35 en SRF60 zijn zeer kostenbesparend en zorgen er als binnen- én buitenafsluiting voor dat alle bedrijfsprocessen optimaal kunnen verlopen.
Van basis- tot en met de volledige uitvoering kunnen deze deursystemen geheel naar de wens van de klant aan zeer specifieke situaties worden aangepast. De snelloopdeuren voldoen altijd aan de hoogste veiligheidsnormen en leveren bovendien een bijdrage aan de vermindering van energiekosten.

Natuurlijk beantwoorden de veiligheidsvoorzieningen aan de hoge eisen van de Europese norm EN-13241-1

Snelloopdeuren zw