Snelloopdeuren

Snelloopdeuren worden ook wel snelroldeuren of automatische roldeuren genoemd. Kenmerkend voor dit type deur is de hoge snelheid waarin de deur opent en sluit door zich op te rollen. Het deurblad is samengesteld uit polyester versterkte kunststof en rollen tot wel 2 meter per seconde op. Dit maakt de snelroldeur uitermate geschikt als afscheiding tussen twee ruimtes met veel personen- of goederenverkeer. Eeftink Rensing is specialist in de montage, reparatie, onderhoud en keuringen van snelloopdeuren. We bieden ook maatwerkoplossingen voor onze klanten.

TOEPASSING SNELROLDEUREN

Snelroldeuren zijn geschikt voor frequent gebruik in zowel binnen- als buitentoepassingen. Dit type deur wordt veel gebruikt in veeleisende omgevingen in verschillende sectoren, zoals de industrie, distributie en logistiek. De snelheid waarmee de deur opent en sluit zorgt voor een optimale doorstroom van personen en goederen én voorkomt tocht en energieverlies. Zo draagt het gebruik van snelroldeuren bij aan het optimaal beheersen van het binnenklimaat. U kunt bij Eeftink Rensing terecht voor snelroldeuren in verschillende formaten en soorten. Van de meest gangbare snelroldeur tot aan specifieke deuren geschikt voor bijvoorbeeld cleanrooms of de food industrie.

VEILIGHEID EN BEDIENING

Omdat de deuren zijn voorzien van fotocel- of onderloopbeveiliging is de veiligheid van personen en goederen gewaarborgd. Bij een aanrijding komt het deurblad uit de geleiding, waardoor schade en/of persoonlijk letsel wordt voorkomen. De snelroldeuren zijn eenvoudig te reinigen en te bedienen met verschillende impulsgevers, zoals trekschakelaars, drukknoppen en heftruckzenders.

KENMERKEN EN VOORDELEN VAN SNELROLDEUREN

  • • Optimale doorstroom van goederen en verkeer
  • • Veilig voor personen en goederen
  • • Energiebesparend en tochtwerend
  • • Hygiënisch

ADVIES NODIG?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van snelroldeuren in uw bedrijf? Eeftink Rensing verzorgt de perfecte oplossing op maat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of deskundig advies van een van onze experts. Wij zijn gevestigd in Lichtenvoorde (Gelderland).

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Route
Email
Contact