Meerwaarde
door meedenken
Staalharde garantie

Uw specialist in Bedrijfsdeuren

EEFTINK RENSING VERZORGT HET MONTEREN, REPAREREN EN ONDERHOUDEN VAN ALLE SOORTEN BEDRIJFSDEUREN EN LAAD- EN LOSSYSTEMEN

Nieuwe bedrijfsdeur nodig? Wij leveren kwaliteit maatwerkdeuren van montage tot service en nazorg.

Eeftink Rensing, dé specialist in bedrijfsdeuren. Onze vakkundige monteurs realiseren de montage en reparatie van alle soorten bedrijfsdeuren. Wij leveren een uitgebreid assortiment. Denk daarbij aan overheaddeuren, sectionaaldeuren, (snel)roldeuren, loopdeuren, schuifdeuren, branddeuren en garagedeuren. Daarnaast bouwen we complete laad- en lossystemen (docking). Dat wil zeggen dock levellers, overheaddeuren, shelters en alle bijbehorende accessoires. Deze zijn namelijk van onschatbare waarde voor het veilig, snel en efficiënt afhandelen van goederen. We leveren vooral aan bedrijven in de industrie en agrarische sector. Maar wij staan uiteraard ook klaar voor de particulieren. In binnen- en buitenland is een gespecialiseerd montageteam actief. Eeftink Rensing is tevens dealer van Alpha overheaddeuren.

PERFECTIE IN DE TOEGANG EN AFSLUITING VAN BEDRIJFSRUIMTES IS TENSLOTTE GEEN OPEN DEUR!

UW SPECIALIST IN ONDERHOUD, SERVICE EN NAZORG VAN UW BEDRIJFSDEUREN

Wij verzorgen voor diverse bedrijven het jaarlijkse onderhoud en storingen aan de bedrijfsdeuren. Onze vakkundige monteurs zijn in bezit van VCA diploma’s, servicebussen en hoogwerkers. Bovendien door onze jarenlange ervaring, weten wij dat het onderhoud aan uw bedrijfsdeur goed uitgevoerd moet worden. Zorgvuldig en regelmatig onderhoud vergroot het gebruiksgemak. Daarnaast verkleint het de kans op storingen en verlengt het de levensduur van uw bedrijfsdeur. Bij storingen hebben wij een serviceteam dat altijd voor u klaar staat.

We hebben een unieke combinatie doordat we samen met Esve Special Trailers en Esve Spuiterij BV behoren tot de Eeftink Rensing Groep. Esve Special Trailers is al sinds 1920 vertrouwd met trailerbouw en voertuigen. En Esve Spuiterij BV is specialist in allround spuitwerk, stralen en schooperen. De drie bedrijven liggen aaneengesloten op één locatie. Daardoor kunnen we waar mogelijk intensief samenwerken.

Neem gerust contact op met één van onze vakmensen. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.
Informeer voor de mogelijkheden en bel +31(0)544 37 29 21 of stuur een e-mail naar info@eeftink-rensing.nl

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Route
Email
Contact