Meerwaarde
door meedenken
Staalharde garantie

Staalbouw

Uw partner en specialist in staalbouw en maatwerk staalconstructies

De mogelijkheden in staalbouw zijn ongekend. Voor nagenoeg iedere situatie hebben wij in de afgelopen tientallen jaren innovatieve oplossingen gerealiseerd. Bijvoorbeeld staalconstructies voor hallen, stallen, woningen, parkeergarages, sportaccommodaties. En zelfs uitkijktorens en kunstwerken komen van onze tekentafels. Dagelijks produceert en monteert Eeftink Rensing Staalbouw voor tevreden opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Ieder project is uniek. Eeftink Rensing Staalbouw heeft altijd een passende oplossing. We hebben alle disciplines in huis die nodig zijn voor de realisatie van zeer uiteenlopende projecten. Van het prille ontwerp tot de afwerking in detail. 

Niets is onmogelijk! Staal is onze taal!

Daarnaast zijn wij zeer ervaren in alle voorkomende plaat- en constructiewerk. Het machinepark en onze Achterhoekse vakmensen garanderen perfect maatwerk en kwaliteit. Voor uw constructies in RVS, aluminium, plaatwerk of snijwerk in iedere toepassing kunt u bij ons terecht. En natuurlijk zorgen wij voor snelle levering en korte lijnen in het productieproces.

ONS MAGAZIJN

Onderdelen en materialen in alle soorten en maten vindt u in ons uitgebreide magazijn. Hier kan iedereen terecht. Van de vakman of de agrariër tot de particuliere klant. Wij helpen en adviseren u graag. Een willekeurige greep uit onze voorraad: Drinknippels en –bakken, waterleiding- en fitting materiaal. Droogvoer- en brijbakken, driekant- en kunststofroosters. Onderdelen vijzels en spiralen. kunststof planken. RVS profielen t.b.v. hokafscheiding. Trespa. Onderdelen Daltec voermachines. En onderdelen Mannebeck voerstations. Stalen en RVS bouten en moeren. Damwand en perfo damwandplaat. Daarnaast alle soorten kitten, bevestigingsmaterialen, klemmen, koppelingen, chemische ankers en draadeinden.

Openingstijden van ons magazijn: Maandag t/m vrijdag: 7.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Zaterdag van 7.30 uur tot 12.00 uur.
Bekijk ook eens Esve Special Trailers en Esve Spuiterij.

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Route
Email
Contact