Meerwaarde
door meedenken
Staalharde garantie

Staalbouw

Uw partner en specialist in staalbouw en maatwerk staalconstructies in Gelderland

Vanuit onze vestiging in Gelderland produceert en monteert Eeftink Rensing staalbouw en maatwerk staalconstructies voor klanten in binnen- en buitenland. Dit doen we al tientallen jaren. Zo hebben we inmiddels tal van innovatieve oplossingen gerealiseerd, zoals staalconstructies voor hallen, stallen, woningen, parkeergarages en sportaccommodaties. En zelfs uitkijktorens en kunstwerken komen van onze tekentafels. De mogelijkheden in staalbouw zijn ongekend! Bekijk hier voorbeelden van gerealiseerde staalbouw projecten.

We beschouwen ieder project als uniek en bieden voor elke situatie een passende oplossing. Op onze bedrijfslocatie in Lichtenvoorde, Gelderland, hebben we alle disciplines in huis die nodig zijn voor de realisatie van zeer uiteenlopende projecten in de staalbouw. Van het prille ontwerp tot de afwerking in detail.

Niets is onmogelijk! Staal is onze taal!

Naast staalbouw is Eeftink Rensing zeer bedreven in plaat- en constructiewerk. Onze Achterhoekse vakmensen en machinepark garanderen perfect maatwerk en kwaliteit. Voor uw constructies in RVS, aluminium, plaatwerk of snijwerk in iedere toepassing kunt u bij ons terecht. Vanzelfsprekend zorgen wij voor snelle levering en korte lijnen in het productieproces.

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Route
Email
Contact