STALEN BEPLATING

DAK GEÏSOLEERD

DAK 1000 GL

De perfecte vervanger voor de traditionele golfplaat, maar dan met een hoogwaardige PUR isolatiekern. Door speciale matte coating past het product zeer goed in het landschappelijk beeld, onderscheid met de traditionele golfplaat is niet zichtbaar. Het paneel wordt standaard voorzien van een dubbele afdichting in de zijoverlap aan zowel de binnen- als de buitenzijde. Traditie en moderne hoogwaardige materialen worden op deze manier gevat in een duurzaam product.

Dak 1000 GL EKO

Robuust dakpaneel met een hoogwaardige isolatiekern. De stapeling is zowel positief als om-en-om gestapeld leverbaar. Het paneel wordt in de zijoverlap standaard voorzien van een dubbele afdichting aan zowel de binnen- als de buitenzijde. De binnenzijde is standaard voorzien van witte aluminium folie die bestand is tegen ammoniakdampen.


Dak 1000 GL EKOPOLY

Robuust dakpaneel met een hoogwaardige isolatiekern. De stapeling is zowel positief als om-en-om gestapeld leverbaar. Het paneel wordt in de zijoverlap standaard voorzien van een dubbele afdichting aan zowel de binnen- als de buitenzijde. De binnenzijde is standaard voorzien van witte polyester plaat, eenvoudig te reinigen en uitstekend bestand tegen ammoniakdampen. De ultieme oplossing voor de agrarische sector !!

Dak 1000 TR

Robuust dakpaneel met een hoogwaardige isolatiekern. Door de 5 trapeziumvormige brede kronen geschikt voor grote overspanningen en met zeer goede isolatiewaarde.Het paneel is in lange lengtes en zowel positief als om- en- om gestapeld leverbaar. In de zijoverlap standaard voorzien van een dubbele afdichting: aan zowel binnen- als buitenzijde. Warmte verliezen en condensatieproblemen zijn hiermee verleden tijd.

Dak 1000 TR EKO

Lichtgewicht dakpaneel met een hoogwaardige PUR isolatiekern. Aan de binnenzijde voorzien van witte aluminiumfolie. Hierdoor is het paneel uitermate geschikt voor toepassing in stallenbouw.Het paneel is zowel positief als om-en-om gestapeld leverbaar. Standaard voorzien van dubbele afdichting.

Dak 1000 TR EKOPOLY

Llichtgewicht dakpaneel met een hoogwaardige PUR isolatiekern. Aan de binnenzijde voorzien van een witte polyester plaat die met PVC afwerkprofiel wordt afgewerkt. Uitermate geschikt voor toepassing in stallenbouw. Het paneel is zowel positief als om-en-om gestapeld leverbaar. Standaard voorzien van dubbele afdichting.

Dakpan ISO paneel OH

Dakpan ISO panelen bestaan uit twee geprofileerde staalplaten met aan één zijde dakpanmotief. De toplaag van de buitenplaat is afgewerkt met een hoogwaardige en duurzame coating. Door vorm en kleur zijn Dakpan ISO panelen nauwelijks te onderscheiden van echte dakpannen. Snelle montage, licht in gewicht en onderhoudsarm , geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

DAKBEPLATING ENKELWANDIG

1000/35 TR Dak

Deze damwand profielplaat is geschikt voor ongeïsoleerde daken. In combinatie met anti-condensvilt zeer geschikt voor open gebouwen. Het profiel haalt zijn kracht uit vijf trapeziumvormige profielen waardoor met de toegepaste materialen een sterk en strak profiel ontstaat.

1000/40 GL Dak

Deze golf profielplaat is geschikt voor ongeïsoleerde daken. In combinatie met anti-condensvilt zeer geschikt voor open gebouwen. Deze profielplaat heeft dezelfde golf als de bekende vezelcement golfplaten.

106/35/158 profielen

Deze profielplaat is geschikt voor geïsoleerde platte daken. Het profiel haalt zijn kracht uit de trapeziumvormige profielen waardoor met de toegepaste materialen een sterk en strak profiel ontstaat. Ook geperforeerd leverbaar voor minder geluidsreflectie.

45/58 KD

Deze damwand profielplaat is geschikt voor ongeïsoleerde daken. Het profiel haalt zijn kracht uit drie trapeziumvormige profielen waardoor met de toegepaste materialen een sterk en strak profiel ontstaat.

Dakpanplaat Plastisol

Dakpanplaten bestaan uit een geprofileerde staalplaat met dakpanmotief. De toplaag is afgewerkt met een hoogwaardige en duurzame coating. Door hun vorm en kleuren zijn dakpanplaten nauwelijks te onderscheiden van echte dakpannen. Snelle montage, licht in gewicht en onderhoudsarm maken dakpanplaten uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Golfplaten vezelcement

Vezelcement golfplaten kennen een lange traditie. De asbestvezels zijn al lang geleden vervangen door kunststof vezels. Vermengd met hoogwaardig cement en afgewerkt met een acrylaatcoating ontstaat een golfplaat die in ongeïsoleerde toepassing ruimte biedt aan ventilatie en vochtregulatie. Vezelcement golfplaten kunnen voor zowel dak- als wandplaat worden toegepast.

GEVEL GEÏSOLEERD

Gevel 1000 GL

Mooi gevormd sinuspaneel met een hoogwaardigeisolatiekern. Het paneel wordt standaard voorzien van een dubbele luchtafdichting in de zijoverlap, aan zowel de binnen- als de buitenzijde. Door de golfhoogte van 40 mm. is de golfstructuur ook op grotere afstanden zichtbaar. Hierdoor behouden gevels de uitstraling die ontwerpers voor ogen hebben. De panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd  worden. Door het gebruik van vele moderne kleuren en hoogwaardige, duurzame coatings, zijn veel toepassingen mogelijk.

Gevel 1000 TR

Het gevelpaneel 1000 TR is een robuust wandpaneel met een hoogwaardige isolatiekern. Door de vijf trapeziumvormige brede kronen is het paneel geschikt voor grote overspanningen en heeft een zeer goede isolatiewaarde. Het paneel wordt standaard voorzien van een dubbele luchtafdichting in de zijoverlap, aan zowel de binnen- als de buitenzijde. De panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Door het gebruik van vele moderne kleuren en hoogwaardige, duurzame coatings, zijn de toepassingen bijna grenzeloos.

Gevel 1060 WB

Het gevelpaneel 1060 WB bestaat uit twee geprofileerde staalplaten, met daartussen hoogwaardig PU-schuim. De buitenplaat heeft standaard een micro- of boxprofilering, de binnenzijde is optisch geprofileerd. De optimale verbinding tussen de staalplaten en het isolatiemateriaal vormt een basis voor grote overspanningen. Het paneel heeft een zogenaamde ‘blinde’ bevestiging, waarbij de bevestigingsmiddelen na montage niet meer zichtbaar zijn. Esthetisch een groot pluspunt. De panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Door het gebruik van vele moderne kleuren en hoogwaardige, duurzame coatings, zijn de toepassingen bijna grenzeloos.

Wand 1170 WZ

Het wand 1170 WZ paneel wordt zichtbaar gemonteerd. Het paneel kan als gevelpaneel en als scheidingswand toegepast worden. Te gebruiken voor horizontale en verticale montage.

GEVELBEPLATING ENKELWANDIG

1000/35 TR Wand

Deze FALK damwand profielplaat kan zowel horizontaal als verticaal worden toegepast in gevels. Het profiel haalt zijn kracht uit vijf trapeziumvormige profielen waardoor met de toegepaste materialen een sterk en strak profiel ontstaat.

1000/40 GL Wand

Deze FALK golf profielplaat kan zowel horizontaal als verticaal worden toegepast in gevels. Deze profielplaat heeft dezelfde golf als de bekende vezelcement golfplaten. De plaat is zeer goed toepasbaar voor renovatie en/of in combinatie met binnendozen.

18/76

Deze profielplaat kan zowel horizontaal als verticaal worden toegepast in gevels. De profielplaat is zeer geschikt als buitenplaat in combinatie met binnendozen.

Binnendoos 90/500

Binnendozen worden gebruikt als constructieve achtergrond voor metalen gevelopbouwsystemen. Bij montage van de binnendoos wordt de vlakke zijde aan de buitenkant van de staalconstructie met stalen schietnagels of schroeven op de acheterconstructie aangebracht. De holle doos wordt gevuld met minerale wol. Hierover kan bijna elke denkbeeldige enkelwandige profielplaat worden. De binnendoos kan ook worden geleverd in een geperforeerde uitvoering waardoor geluidsreflectie in de ruimte wordt beperkt.

Cascade profiel

Cascade Wand is een geprofileerde verzinkte staalplaat afgewerkt met een topcoating met houtnerfstructuur. Het profiel heeft de uitstraling van gepotdekselde houten planken, maar is zeer onderhoudsarm.

SCHEIDINGSWANDEN

Wand 1000 FR ZB

Scheidingswandpaneel met brandwerende kern. Hiervoor is een steenwolvulling gebruikt met hoge persing. De brandwerendheid is getest en gecertificeerd volgens de laatste normen. De profilering van de buitenplaat komt overeen met de overige wandpanelen, waardoor een combinatie in één gebouw geen probleem is.

Wand 1170 WZ

Het wand 1170 WZ paneel wordt zichtbaar gemonteerd. Het paneel kan als gevelpaneel en als scheidingswand toegepast worden. Te gebruiken voor horizontale en verticale montage.

veiligheidsvoorzieningen dak

Ook zijn wij gecertificeerd voor het leveren en aanbrengen van veiligheidsvoorzieningen op het dak van uw bedrijfspanden.
Vraag vlijbijvend informatie op.

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Route
Email
Contact