Alpha deuren

Eeftink Rensing is erkend dealer van Alpha Deuren, een grootschalig producent van hoogwaardige bedrijfsdeuren. Alle deursoorten uit hun assortiment zijn door ons leverbaar. Dit betreft snelloopdeuren, sectionaaldeuren, garagedeuren en roldeuren.

Geen deur is hetzelfde. In samenwerking met Alpha Deuren leveren wij onze klanten daarom echt maatwerk. Door onze jarenlange ervaring in de montage, reparatie en onderhoud van bedrijfsdeuren, hebben we voor iedere situatie de beste oplossing. We adviseren u graag over de opties en kenmerken als snelheid, isolatie, lichtinval en gebruiksfrequentie.

Snelloopdeuren

Het deurblad van een snelloopdeur is samengesteld uit polyester versterkte kuntstof en opent en sluit door zich razendsnel op te rollen. Het is hierdoor uitermate geschikt is als afscheiding tussen ruimtes met veel goederen- en personenverkeer. Lees meer over snelloopdeuren.

Roldeuren

Roldeuren zijn beschikbaar in enkel- en dubbelwandige variant en vormen een solide en windbestendige afsluiting van een buitengevel. Het oprolsysteem neemt zeer weinig ruimte in waardoor het vrijwel in iedere situatie past. Lees meer over roldeuren.

Sectionaaldeuren

De sectionaaldeuren van Alpha Deuren staan bekend om hun hoge isolatiewaarde en veelzijdigheid. Deze deursoort is opgebouwd uit individuele panelen die beschikbaar zijn in een gesloten variant (ISO) maar ook in een transparante variant met beglazing (ALU). Lees meer over sectionaaldeuren.

Garagedeuren

De sectionaalgaragedeur is robuust, isolerend en stijlvol. Omdat de deur beschikbaar is in zowel staal als hout en in iedere denkbare kleur is af te werken, past de sectionaal garagedeur altijd bij de stijl van uw woning. Lees meer over garagedeuren.

OVER ALPHA DEUREN

In 1995 startte Alpha Deuren met de productie van sectionaaldeuren voor de industrie en woningbouw op de Europese markt. Sindsdien produceren zij zo’n 75.000 deuren per jaar die hun weg vinden naar klanten in 30 landen. Eeftink Rensing heeft in Alpha Deuren een producent gevonden die kwaliteit, veiligheid en heldere afspraken net zo belangrijk vindt. Samen leveren wij onze klanten bedrijfsdeuren op maat.

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Route
Email
Contact