SECTIONAALDEUREN

OVERHEAD DEUREN

De Sectionaaldeur kenmerkt zich door uitstekende warmte-isolerende en geluiddempende eigenschappen gecombineerd met modern vormgegeven microgeprofileerde panelen. Deze kwaliteiten geven de sectionaaldeur een ongekende allure. Er is een ruime keuze uit licht- en zichtelementen, het RAL-kleurenpalet is zeer uitgebreid en loopdeuren kunnen in of naast de sectionaaldeur worden geplaatst. De sectionaaldeuren voldoen volledig aan de norm EN13241-1 en hebben een TüV Nord toelating.
Een kwalitatief hoogwaardige sectionaaldeur die uitermate goed past in de modernste architectuur van utiliteitsgebouwen.

Bedrijfsdeuren / sectionaal deuren met panorama vensters.

ALU-Sectionaaldeuren

De ALU-Sectionaaldeur kenmerkt zich door de typische veldindeling van het deurblad. De veldvullingen variëren van 0 – 100% transparantie en bieden tal van creatieve en functionele mogelijkheden. Combinaties met microgeprofileerde ISO-panelen behoren tot de mogelijkheden en plaatsen deze ALU-Sectionaaldeur op eenzame hoogte. Het RAL-kleurenpalet is zeer uitgebreid en loopdeuren kunnen in of naast de ALU-Sectionaaldeur worden geplaatst. Uitlijning van secties en velden op andere gevelelementen behoort tot de mogelijkheden. ALU-Sectionaaldeuren voldoen volledig aan de norm EN13241-1 en hebben een TüV Nord toelating. Deze kwalitatief hoogwaardige sectionaaldeur past uitermate goed in de modernste architectuur van utiliteitsgebouwen.

ISO-Sectionaaldeuren

Het ISO-Sectionaaldeurblad kenmerkt zich door uitstekende warmte-isolerende en geluiddempende eigenschappen gecombineerd met modern vormgegeven microgeprofileerde panelen. Deze kwaliteiten geven de ISO-Sectionaaldeur een ongekende allure. Er is een ruime keuze uit licht- en zichtelementen, het RAL-kleurenpalet is zeer uitgebreid en loopdeuren kunnen in of naast de ISO-Sectionaaldeur worden geplaatst. De ISO-Sectionaaldeuren voldoen volledig aan de norm EN13241-1 en hebben een TüV Nord toelating.
Een kwalitatief hoogwaardige sectionaaldeur die uitermate goed past in de modernste architectuur van utiliteitsgebouwen.

Natuurlijk beantwoorden de veiligheidsvoorzieningen aan de hoge eisen van de Europese norm EN-13241-1

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Route
Email
Contact