SECTIONAALDEUREN

Industriële sectionaaldeuren, ook wel overheaddeuren genoemd, worden veel toegepast in de utiliteitsbouw. Dit type deur is opgebouwd uit meerdere horizontale secties en opent op verticale wijze middels een railsysteem. De deurpanelen worden vlak onder het plafond opgeborgen waardoor het vloeroppervlak direct vóór en achter de deur volledig te benutten is.

Eeftink Rensing is specialist in montage, reparatie en onderhoud van industriële sectionaaldeuren en overheaddeuren. Alle deuren in ons assortiment kenmerken zich door de uitstekende warmte-isolerende en geluiddempende eigenschappen en grote keuzemogelijkheden qua uitvoering.

ISO sectionaaldeuren

Bij ISO garagedeursystemen is het deurblad opgebouwd uit zogenaamde ISO-panelen. Dit zijn microgeprofileerde panelen die als een sandwich zijn opgebouwd uit twee staalplaten met daartussen CFK-vrij polyurethaan hardschuim. Kenmerkend voor deze opbouw is de hoge isolatiewaarde.

ALU sectionaaldeuren

Met een ALU sectionaaldeur kiest u voor een deur die veel licht doorlaat. Deze deur is namelijk opgebouwd uit aluminium profielen met daarin enkel- of dubbelwandige beglazing van acrylaat, hard- of structuurglas. Zodoende is de ALU sectionaaldeur zeer geschikt voor toepassing in een omgeving waarin lichtinval en transparantie van belang zijn.

VEELZIJDIGE UITVOERING

Zowel de ISO als ALU sectionaaldeuren van Eeftink Rensing zijn leverbaar in een grote verscheidenheid aan RAL-kleuren en uit te breiden met een loopdeur.
Ook is het mogelijk om de ISO panelen en ALU sectionaaldeur te combineren in één deur. We informeren u graag over de mogelijkheden en veelzijdigheid van de sectionaaldeur.

VEILIGHEID

Alle sectionaaldeuren of overheaddeuren uit het assortiment van Eeftink Rensing voldoen volledig aan de norm EN13241-1 en hebben een TüV Nord toelating.

SECTIONAALDEUR LATEN INSTALLEREN?

Neem voor deskunig advies of een vrijblijvende offerte contact met ons op. Of breng ons een bezoek op onze bedrijfslocatie. Eeftink Rensing is gevestigd aan de James Wattstraat 10 in Lichtenvoorde. Wij leveren sectionaaldeuren en al onze andere diensten in de hele regio Achterhoek en zonodig daarbuiten.

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Route
Email
Contact