BRANDDEUREN

Eeftink Rensing heeft een ruim assortiment aan brandwerende deuren en -producten zoals rolschermen, roldeuren, schuifdeuren en overheaddeuren voor bedrijven. Hiermee dragen we bij aan de brandveiligheid van gebouwen en haar gebruikers. Veiligheid van mens, dier en materialen is immers van ongekend belang. In geval van een brandmelding is het zaak hen zo snel mogelijk in veiligheid te stellen en schade te beperken. Ons gecertificeerde assortiment aan brandwerende deuren biedt voor iedere situatie een uitstekende oplossing. U kunt rekenen op hoge kwaliteit, een scherpe prijs en snelle levering.

BRANDWERENDE DEUREN EN PRODUCTEN

Rolschermen

Een brandwerend rolscherm scheidt gekoppelde ruimtes (brandcompartimenten) bij brand of rookontwikkeling van elkaar. Het doel hiervan is om het doorslaan van de brand te verhinderen. Eeftink Rensing beschikt over brandwerende rolschermen met een brandweerstand van 60 tot 120 minuten. Deze schermen zijn alleen geschikt voor gebruik bij calamiteiten en alleen in binnentoepassingen.

Roldeuren

Een brandvertragende roldeur biedt eveneens een oplossing voor het brandveilig afsluiten of compartimenteren van ruimtes. In tegenstelling tot een rolscherm is de roldeur wel geschikt voor dagelijks gebruik. Ons assortiment roldeuren bestaat uit deuren met een brandweerstand van 60 tot 120 minuten.

Overheaddeuren

Brandwerende overheaddeuren worden gebruikt voor het afsluiten van grote bedrijfshallen, explosie- en brandgevaarlijke omgevingen of voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Deze brandwerende deur is geschikt voor dagelijks gebruik, zowel binnen als buiten. Dit type deur is verkrijgbaar in verschillende varianten en brandweerstanden tussen 60 en 90 minuten.

Overige brandwerende deuren

Ook schuifdeuren en loopdeuren zijn in een brandwerende variant verkrijgbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden. Eeftink Rensing levert oplossingen op maat.

VEILIGHEID EN BEDIENING

Alle brandwerende roldeuren in ons assortiment voldoen aan de Europese norm EN 16034 en CE markering.

ADVIES NODIG?

Wilt u branddeuren laten installeren in uw bedrijf? Wij voorzien u graag van deskundig advies en een offerte op maat. Neem contact met ons op. Eeftink Rensing is gevestigd in het Gelderse Lichtenvoorde.

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Route
Email
Contact