GARAGEDEUREN

Sectionaal garagedeuren

Sectionaal garagedeuren zijn een moderne, robuuste en veilige manier om een garage af te sluiten. Kenmerkend voor de sectionaal garagedeur is de goede isolatie en het feit dat ze weinig ruimte innemen en passen in iedere deuropening. Bovendien is deze deursoort verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en stijlen. Dit alles maakt de sectionaal garagedeur zeer veelzijdig.

De sectionaal garagedeur wordt veel toegepast in nieuwbouw en ter vervanging van oude (kantel)garagedeuren. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Bij Eeftink Rensing bent u aan het juiste adres voor de montage en reparatie van sectionaal garagedeuren in de regio Achterhoek, Gelderland.

KENMERKEN

Past in iedere ruimte

De sectionaal garagedeur is beschikbaar in vrijwel iedere gewenste afmeting én past in iedere deuropening. Of dit nu een rechthoekige opening is, een ronde boog of een opening met afgeronde hoeken; het past altijd. Ook neemt het railsysteem weinig ruimte in, waardoor de deur geschikt is voor zowel grote als kleine garages.

Verticaal openen

De sectionaal garagedeur opent en sluit standaard op verticale wijze. Omdat bij het openen de deurpanelen naar boven schuiven, blijft het volledige vloeroppervlak van de garage en oprit optimaal benutbaar.

Met of zonder loop- of zijdeur en ramen

Het toepassen van een zij- of loopdeur is eveneens een geschikte optie wanneer u niet altijd de gehele garagedeur wilt openen. Omdat de loopdeur in dezelfde stijl is uitgevoerd als de sectionaaldeur blijft het één geheel. Wanneer u de garage gebruikt als werkplaats of hobbyruimte is het toepassen van beglaasde secties of vensters een goede optie. Zo kunt u de gewenste hoeveelheid daglicht doorlaten.

Afwerking

De sectionaal garagedeur is verkrijgbaar in staal of hout. Beide varianten zijn in veel uitvoeringen beschikbaar. Voor een stalen garagedeur heeft u keus uit een glad oppervlak of houtnerfstructuur in vrijwel alle RAL-kleuren. Houten garagedeuren zijn te verkrijgen in meerdere houtsoorten, afgewerkt met lak of verf in de gewenste toon of kleur.

Isolatie en veiligheid

Dit type deur heeft panelen die dubbelwandig zijn geïsoleerd. Tevens bevindt zich rondom het deurblad en tussen de panelen een rubber afdichtingsprofiel. Zo worden kou en warmte uitstekend geweerd. Sectionaal garagedeuren voldoen volledig aan de Europese veiligheidseisen, vastgelegd in de norm EN13241-1.

ADVIES NODIG OVER SECTIONAAL GARAGEDEUREN?

Wij leveren sectionaal garagedeuren en al onze andere diensten in de hele regio Achterhoek en zonodig daarbuiten. Neem voor deskunig advies of een vrijblijvende offerte contact met ons op. Eeftink Rensing is gevestigd in Lichtenvoorde.

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Route
Email
Contact