ROLDEUREN

Roldeuren zijn perfect geschikt als solide afsluiting van een buitengevel. Dit type deur opent verticaal en wordt veel toegepast in de industrie en utiliteitsbouw, maar ook in winkelgevels en (particuliere) garages. Vanwege het oprolsysteem is een zeer geringe vrije inbouwdiepte vereist en is de minimale vrije bovenruimte erg klein. Dit maakt de roldeur geschikt voor installatie in allerlei soorten ruimtes. Eeftink Rensing is specialist in montage en reparatie van roldeuren. Wij bieden enkel- en dubbelwandige en geïsoleerde roldeuren voor industriële en particuliere doeleinden. De grote variatie in materiaal, ontwerp en kleur maken maatwerk mogelijk.

SOORTEN ROLDEUREN

Enkelwandige roldeuren zijn uiterst robuust en windbestendig. Dit type deur is ruimtebesparend, geschikt voor veelvuldig gebruik en laag in onderhoudskosten. De enkelwandige deur is beschikbaar in zowel gebogen als rechte profielen in verschillende materialen, oppervlakken en kleurcoatings. Dubbelwandige en geïsoleerde roldeuren zijn geschikt in situaties waar hoge eisen worden gesteld aan de isolerende eigenschappen en soepele werking van de deur. Afhankelijk van het model zijn deze deuren voorzien polyurethaanschuim voor optimale isolatie.
De dubbelwandige roldeur voldoet aan de hoogste eisen voor stabiliteit, weerstand en veiligheid en is beschikbaar in verschillende materialen en kleuren.

OPEN OF GESLOTEN PROFIEL

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor verschillende profielen. Een geperforeerd profiel is geschikt voor optimale ventilatie en met een raam- en rasterprofiel kiest u voor zichtbaarheid bij een gesloten deur.

VEILIGHEID EN BEDIENING

Alle roldeuren in ons assortiment voldoen aan de Europese kwaliteitseisen, vastgelegd in DIN EN 13241-1. De onderloopbeveiliging voorkomt incidenten en schade aan zowel de deur als personen. Verder kunt u kiezen voor extra veiligheidsvoorzieningen zoals infrarood- of radarbewegingssensoren en een breed scala aan industriële pulsgeneratoren (schakelaars, radiozenders enz.)

ADVIES NODIG?

Onze experts voorzien u graag van advies en een offerte op maat. Neem contact met ons op. Eeftink Rensing is gevestigd in Lichtenvoorde (Gelderland). Wij leveren onze roldeuren en andere diensten in de hele regio en zonodig daarbuiten.

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Route
Email
Contact