Onderhoud

Specialist in jaarlijkse keuringen, onderhoud en service van uw bedrijfsdeuren

Onderhoud van uw bedrijfsdeuren

Omdat (draaiende) onderdelen slijten, is het verstandig om periodiek onderhoud aan uw deur te laten uitvoeren. Bij bedrijfsdeuren wordt een controlebeurt door de ARBO geadviseerd en is in veel gevallen zelfs voorgeschreven. Deze controlebeurt dient jaarlijks te worden uitgevoerd door een hiertoe bekwaam bedrijf. Sterker nog, verzekeringsmaatschappijen vragen of dit wel met enige regelmaat wordt verricht, wanneer er calamiteiten opspelen. Door de jarenlange ervaring van Eeftink-Rennsing weten wij dat het onderhoud aan uw bedrijfsdeur zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Het onderhoud aan uw bedrijfsdeur, garagedeur, schuifdeuren en branddeuren kunnen wij uitvoeren aan alle merken en typen deuren.

Wij raden u aan om uw deuren tijdig te laten onderhouden. Zo voorkomt u hoge kosten in de toekomst. Een aantal voordelen van tijdig onderhoud zijn:

• Het voorkomt vroegtijdige slijtage
• Het minimaliseert de kans op storing
• Het optimaliseert het bedieningsgemak, de veiligheid en de inbraakwerendheid

Door een servicecontract af te sluiten voorkomt u dus hoge kosten in de toekomst. Er ontstaat namelijk geen onnodige slijtage, de levensduur van de deur wordt langer en de kans op storingen en inbraak worden kleiner. U hoeft hierdoor dus minder snel uw deuren te vervangen en ook zullen de benodigde reparaties minder kosten.

Wat de onderhoudsmonteur controleert

Wanneer onze onderhoudsmonteur uw deuren controleert tijdens een onderhoudsbeurt zijn er diverse punten waarnaar gekeken wordt.

Deurfunctionaliteit & ophanging

Hierbij kijkt de monteur of de deur soepel opengaat. Hierbij neemt hij een aantal zaken waar zoals de scharnieren en de deur recht hangt. Als de deur scheeft hangt zorgt dit namelijk voor snellere en onnodige slijtage.

Hang- en sluitwerk

Hier wordt gekeken of alle onderdelen goed gesmeerd en afgesteld zijn. Zo nodig doet de monteur dit.

(Elektrische) bediening en beveiligingen

De bediening van de deur wordt gecontroleerd, wanneer het gaat om een automatische deur zal de monteur ook naar de aandrijving kijken en dit zo nodig afstellen. Ook de beveiligingen van de deuren worden gecontroleerd. Bij elektrische deuren gaat dit onder andere om onder- of doorloop beveiligingen. Deze controle voorkomt dat er storingen ontstaan en de deuren vastlopen, of gevaarlijke situaties ontstaan door een kapotte beveiliging.

Railsysteem & Veren

Deuren met railsystemen of veren voor automatische sluiten is het van belang dat de deuren goed rollen en dichtvallen. Om te zorgen dat dit gebeurd zal de monteur de veren en rolletjes controleren. Zo zal de deur goed en gemakkelijk glijden en zal de deur goed sluiten.

Beglazing & Panelen

Als laatst zal de monteur de deuren ook controleren op breuken en/of oppervlakkige schade. Een beschadigde deur ziet er natuurlijk niet mooi uit maar kan het ook makkelijker maken voor inbrekers om binnen te komen.

En wat als de controle is gedaan?

Wanneer de monteur klaar is, zal er een inspectierapport opgesteld worden waarin een oordeel over de staat van de deur staat. Ook zal de monteur hier zijn bevindingen vermelden en een advies geven. Het fijne is dat onze monteurs in 9 van de 10 gevallen benodigd materiaal meenemen. Dit betekent dus dat uw deur dus direct gerepareerd of onderhouden kan worden.

Storing

Een goede werking van uw bedrijfsdeur is van groot belang, daarom staat er altijd (ook s ’avonds en in het weekend)  een servicemonteur van Eeftink-Rensing voor u klaar om u van dienst te zijn. Wij zorgen dan dat er binnen 24 uur een monteur ter plaatse zal zijn. Zo is uw storing weer snel verholpen.

Schade

Ook voor schade kunt u bij ons terecht. Een schade is een vervelend iets en vaak bij een bedrijfsdeur met grote gevolgen. Wanneer u schade heeft sturen wij z.s.m. een monteurs langs om de schade te bekijken en eventueel direct een noodreparatie uitvoeren zodat deur dicht is en/of wellicht weer zelf  te gebruiken. Tevens zorgt Eeftink-Rensing dan voor een schade offerte op maat zodat de schade weer snel en vakkundig gerepareerd kan worden.

Hieronder enkele bedrijven waarvoor Eeftink Rensing bedrijfsdeuren onderhoud en service verricht:

* Dusseldorp Beheer BV
* Aloys Roemaat Transporten BV,  Lichtenvoorde
* De Klok Dranken Grolsch, Groenlo
* Koel- en Vrieshuis Lintelo
* Gebr Klein Gunnewiek autodemontage & motorentechniek, Groenlo
* Witzand Bouwmaterialen, Lichtenvoorde, Ruurlo

* Leslie vuurwerk BV, Lichtenvoorde
* Transportbedrijf Groot Zevert, Eibergen
* Morssinkhof Beton, Hengelo (Ov)
* Progé, Groenlo
* RTI, Lichtenvoorde

HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EENS KENNISMAKEN MET ONZE VAKMENSEN?

Naam *
E-mailadres *
Bericht *
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Route
Email
Contact